50 and fabulous!

Pozdravljeni. Pri Art Impressions poteka nov izziv ‘Til You Wobble in s to voščilnico bi se jim rada pridružila tudi jaz. Namen izziva je, da motiv malce ”pomiga”. Ker tako hitro nisem uspela dobiti originalnega pripomočka za miganje t.i. action wobble, sem ga bila primorana narediti sama iz zavite žice in samolepilnega filca. Moram priznati, da se ne more kosati s pravim in morda malce klavrno stoji, vendar služi svojemu namenu. Motiv je iz seta Birthday Love (Art Impressions) in napis prav tako. Oblaček je izrezan z Thought bubbles (Sizzix Bigz) in okrasni okvir Big scalloped squares (C.C.Designs).

dscn8906

Hello. With this card I wish to participate in the new Art Impressions challenge ‘Til You Wobble. I used this image and sentiment from the Birthday love set. Unfortunately I wasn’t able to get the real action wobble at such short notice so I decided to make my own. I used self adhesive felt and some wire. I must admit it doesn’t look as good as the real one, but it serves its purpose. If this home made wobble is unacceptable please delete my entry.

dscn8910

dscn8902195-til-you-wobble

Art Impressions challenge #195 ‘TIL YOU WOBBLE; http://artimpressionsstamps.blogspot.si/2016/10/week-2-challenge-195-til-you-wobble.html

Hvala za obisk in lep pozdrav!

Thanks for stopping by! Nataša

3 odzivi na “50 and fabulous!

  1. Lej, lej, kako je poskočna tale Abrahamovka. Simpatična in mladostna. Všeč mi je, ker si izbrala modro barvo za žensko voščilnico. Super je.

  2. Simpatična punca v najlepših letih. 🙂 Super si se znašla z doma idelanim mehanizmom. Zelo lepo si sestavila voščilnico. Tudi meni je všeč modra barva za žensko voščilnico. 😀

  3. Krasno si skombinirala papir in pobarvala bejbo!. Prejemnica pa sigurni ne bo mogla mimo voščilnice, ne da bi jo malo potresla!!

Komentiranje zaprto.