Delavnica s Tamaro

Pozdravljene. Danes imam končno čas, da objavim izdelek katerega sem naredila v okviru Artovega kreativnega tedna. Ker med tednom malo težje pridem do Maribora sem se žal lahko udeležila le ene sobotne delavnice in sicer s Tamaro Potočnik (Handmade by Tamara). Naredile smo čudovito zloženko, kot mini album. Ideja se mi zdi zelo luštna in sem potem doma izdelala še eno podobno voščilo (to pa v naslednji objavi). 

Ker sem njeno ponedeljkovo delavnico, kjer so se dekleta učila barvanja z distressi morala izpustiti mi to seveda ni dalo miru, tako, da sem Tamaro kar pocukala za rokav in sva se dogovorili za tečaj barvanja na štiri oči 🙂 Sem vesela, ker bi rada kak motiv kdaj tudi drugače pobarvala kot s flomastri. Moram reči, da tudi približno ni enostavno. Tole spodaj (sem prav razmišljala ali je za objavit ali raje ne hihi) je moj rezultat, še daleč daleč od želenega, pa vendar- vaja dela mojstra in čim prej čopič spet v roke!

Lep pozdrav, Nataša

5 odzivov na “Delavnica s Tamaro

 1. Nataša, super ti je šlo in fajn, ker si imela privat učiteljico 🙂
  Pa tudi tvoj izdelek je enkraten.

 2. Uau! Oboje je krasno! In čisto super ti gre barvanje tudi brez flomastrov!

 3. Ooo prekrasno zloženko si izdelala in Gorjuss je čudovita. Meni pa je tvoje barvanje s flomastri fantastično, saj veš.
  Vesela sem, da sva se v soboto spoznali. Lep vikend.

 4. Tamara je res pravi naslov, prepričana sem, da boš z majo vaje tudi sama navduševala z motivi, pobarvanimi z distress ink blazinicami. S flomastri pa si tako že mojstrica. Lp

 5. Tamara je res mojstrica barvanja in tudi ti si krasno pobarvala Tildo :-))
  Voščilnica z Gorjuško pa je prava paša za oči.

Komentiranje zaprto.