Leto je naokrog + izžrebanka bonbončka

Pozdravljene,

Se opravičujem za zamudo pri objavi izžrebanke, pozno smo se včeraj vrnili z morja in enostavno nisem uspela. Moj mali miškec mi je pomagal žrebati, pri tem je bil več kot navdušen in sem mu morala vse vaše komentarje prebrati in povedati kdo jih je napisal.

Izžrebal pa je Heleno! https://takopreprosto.blogspot.si/

Draga Helena, čestitam! Vsem pa se zahvaljujem za prijazne besede, ki ste mi jih namenile ob enoletnici bloga 🙂 Helena, prosim oglasi se mi s svojim naslovom na nat.sinkovec@gmail.com

Lep pozdrav, Nataša

———————————————————————————————————–

Tako je, od moje prve objave na blogu danes mineva natanko eno leto! Hitro je minilo se mi zdi, po drugi strani sem se morala pa kar malo nazaj po prvih objavah sprehodit, da sploh vidim kaj sem objavila pred letom dni. Veliko stvari še zdaj nisem pogruntala v zvezi s samo spletno stranjo, enostavno ni nikoli dovolj časa (nimam živcev? :)) in tako mi tudi med drugim manjka tudi kaka slikca in predstavitev sebe. Morda pa v drugem blogerskem letu sledi nadgradnja 🙂

Ob tej priliki bi se tudi rada zahvalila vsem, ki me obiščete in pustite kak komentar, z veseljem jih preberem! Hvala vsem za spodbudne besede in hvala, da ste me sprejele medse! Zase upam, da bom glede objav vsaj tako pridna kot zdaj tudi v prihodnje, časa namreč vedno primanjkuje.

Ob prvi svečki seveda tudi jaz podarjam bonbonček! Če ti bo kaj prav prišlo pri tvojem ustvarjanju, pusti svoj komentar pod objavo, nagrajenko pa bom izžrebala čez en teden, se pravi v nedeljo 21.maja.

Da ne bom več dolgovezila, uživajte v preostanku vikenda!

Lep pozdrav, Nataša

17 odzivov na “Leto je naokrog + izžrebanka bonbončka

 1. Pozdravljena Nataša.
  Že kar nekaj časa občudujem tvoje izdelke, ki so res čudoviti, vedno izdelani do potankosti natančno, v čudovitih barvnih kombinacijah…skratka res vse pohvale.
  Iskrene čestitke za prvo svečko in še mnogo ustvarjalnih let☺?
  Urška?

 2. Ooo čestitke ob prvem blogerskem rojstnem dnevu! Te čisto razumem glede slike in opisa… 🙂 še mnogo čudovitih izdelkov in upam,da se še kaj srečamo!

 3. Da je že 1 leto? Pa se res hitro obrne. Se še spomnim, ko smo te nagovarjali, da si ustvariš blog, saj je enostavneje komentirati. Sedaj pa je tudi lušno pogledati nazaj in se sprehoditi po izdelkih, ki so vedno dodelani v nulo in s skrbno izbranimi dodatki. Še naprej ti želim, da ti bo ustvarjanje užitek.

 4. ja, se pridružujem moi, da res moraš imeti blog ;), ker vsakič znova narediš prav neverjetne kreacije – si mojstrica barvanja in postavitev, dodatkov, tvoje objave so paša za oči.
  želim ti čim več časa in idej za ustvarjaje, pa potem še za pisanje objav. zelo mi je fajn, ker napišeš, čigava je kakšna čudovita šablona ali štapiljka, da potem to drugi hitreje najdemo!
  imej se lepo in hvala za možnost tako krasnega bonbončka 🙂

 5. Ooo, eno leto si že ustvarjalna blogerica 🙂 Tako lepo je priti na obisk in videti tvoje lepotičke in ustvarjalne izdelke.
  Naj bo tako še naprej: veselo ustvarjaj in pridno objavljaj 🙂
  Bonbonček pa je zelo mamljiv 🙂

 6. Nataša, vse najboljše za 1. rojstni dan tvojega bloga! 🙂 A ni lepo, ko lahko praznuješ še enkrat in ne samo za svoj rojstni dan. Še dobro, da so te dekleta prepričala. 🙂 Sem spremljala tvoje objave že pred blogom, sicer ne vem, kako sem prišla do tebe, ampak vem da so me očarale tvoje izjemne voščilnice. Drugačne, prekrasno pobarvane in sestavljene ter kombinirane v vse detajle. Popolno in tako zelo tvoje! Hvala za možnost osvojiti bonbonček 🙂

 7. Vse najboljše za prvo upinjeno svečko na tvojem blogu! 😀 Vedno je lepo priti k tebi na obisk in občudovati čudovite in zelo natančno izdelane voščilnice. Želim ti veliko veselja pri ustvarjanju in pisanju objav. 😀

  • Ja Sonja, hvala ti! Veselja pri ustvarjanju ne manjka, bi pa rabila malce tvoje vedre in humoristične žilice pri pisanju 🙂

 8. Tvoji izdelki so vedno tako čudoviti, da se z veseljem ustavim na blogu in jih občudujem. Samo tako naprej. Čestitke za prvo svečko. Lepo bodi.

Komentiranje zaprto.